Tue tiimisi hyvinvointia

My Nightingale on kattavaan verianalyysiimme perustuva hyvinvoinnin työkalu, jonka avulla henkilöstösi voi objektiivisesti mitata ja seurata omaa perusterveyttään ja löytää omaan arkeen sopivia vinkkejä sen parantamiseksi.

Perusterveys helposti ymmärrettävässä muodossa

Perinteisistä laboratoriotesteistä poiketen My Nightingale ei ole vain lista verikoetuloksia. Olemme jalostaneet 17 perusterveydelle olennaisinta veriarvoa kuudeksi helposti seurattavaksi terveyden mittariksi, jotka kuvaavat eri osa-alueita. Kaikki tämä on kiteytetty vielä yhdeksi ainutlaatuiseksi luvuksi, jota kutsumme nimellä Nightingale Health Index.

Katso mitä tulokset sisältävät

Suomalaista huipputeknologiaa henkilöstöllesi

Ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia terveydestään ja modernin työnantajan rooli sen ylläpitämisessä kasvaa. Ole työhyvinvoinnin edelläkävijä tarjoamalla henkilöstöllesi suomalaisten kehittämä ja huippututkijoiden käyttämä veritesti terveyden seuraamiseen ja elintapasairauksien ennaltaehkäisyyn.

Parasta terveysdataa tiimillesi

Nightingalen teknologialla yhdestä pienestä verinäytteestä saadaan valtava määrä tietoa kehon tilasta. Mittaamme aineenvaihdunnan merkkiaineita, jotka reagoivat herkästi muutoksiin arkisissa elintavoissasi. My Nightingale voi paljastaa riskin elintapasairauksiin jopa 10 vuotta ennen näkyviä oireita, mikä mahdollistaa myös niiden tehokkaan ennaltaehkäisyn terveellisten valintojen avulla.

My Nightingalen hyödyt

Reaktorilaiset seuraavat tänä vuonna terveyttään My Nightingalen avulla

Reaktor, yksi Suomen johtavista teknologiakonsulttiyhtiöistä, antoi My Nightingalen lahjaksi yli 400 työntekijälleen. Järjestimme näytteenotot heidän omalla toimistollaan, ja tulokset henkilöstö sai My Nightingale -sovellukseen jo seuraavana päivänä.

Lue lisää reaktorilaisten kokemuksista

My Nightingale henkilöstöllesi

Starter package 109 €

Hintaan sisältyy kaksi testiä: alku- ja seurantamittaus. Verinäytteenotto voi tapahtua Nightingale Nestissä Helsingissä tai voimme järjestää sen toimistollanne. Tulokset toimitetaan My Nightingale -mobiilisovellukseen parin päivän sisällä.

How it works

1. Valitse henkilöstöllesi sopiva paketti

Tällä hetkellä tarjoamme kahden testin starttipakettia (yllä), mutta palvelu voidaan myös räätälöidä yrityksellenne sopivaksi.

2. Valitse paikka näytteenotolle

Nightingale Nest Helsinki

Henkilöstösi voi käydä Nightingale Nestissä antamassa verinäytteen heille sopivana ajankohtana. Itse näytteenotto kestää vain muutaman minuutin ja tarjoamme paikan päällä myös kevyen aamupalan.

Oma toimistonne

Kiireiselle henkilöstölle helpoin ratkaisu on, että Nightingale Nest tulee luoksenne. Paikan päällä järjestettävässä näytteenotossa henkilöstö voi käydä verikokeessa esimerkiksi töihin tullessaan. Tulokset toimitetaan sovellukseen jo parin päivän kuluessa.

3. Näytteenotto

Me hoidamme käytännön järjestelyt ja tarjoamme tuen henkilöstöllesi viestintään kaikissa prosessin vaiheissa. Oli näytteenotto toimistollanne tai Nightingale Nestissä, henkilöstösi on hyvissä käsissä.

4. Tulokset suoraan puhelimeen

My Nightingalesta henkilöstösi saa kattavan kuvan kehonsa tilasta aina sydänterveydestä matala-asteiseen tulehdukseen, ja jotta tiedosta saisi kaiken irti, sovelluksessa on konkreettisia vinkkejä siitä, miten eri osa-alueita voi parantaa omaan arkeen sopivilla teoilla.

5. Itselle parhaat elintavat löytyvät säännöllisellä seurannalla

Säännöllinen palaute on avain siihen, että hyvistä rutiineista tulee osa pysyviä elintapoja. Tarjoamalla henkilöstöllesi toistuviin seurantamittauksiin perustuvan My Nightingale -palvelun annat heille mahdollisuuden löytää omaan arkeen sopivat elintavat, jotka johtavat terveempään elämään sekä työssä että vapaa-ajalla.

Contact

Whether you have a question or you would like to ask for an offer, let us know and we'll get back to you very soon.