Ei mikään tavallinen verikoe.

My Nightingale on uusi tapa pitää itsestäsi huolta. Tekemällä verikokeen voit seurata omaa terveydentilaasi ja saada konkreettista palautetta siitä, miten elintapasi vaikuttavat terveyteesi.

Kattava kuva terveydestäsi helposti ymmärrettävässä muodossa.

My Nightingale kertoo verikokeen perusteella, mitä kehollesi kuuluu. Palvelun avulla voit seurata omaa terveydentilaasi ja saada konkreettista palautetta siitä, miten muutokset elintavoissa näkyvät kehon hyvinvoinnissa jo lyhyen ajan sisällä.

Osta palvelu
Miksi My Nightingale

Kokonaisvaltaista tietoa kehosi hyvinvoinnista

Tekemällä verikokeen saat kokonaiskuvan nykyisestä terveydentilastasi ja näet millä osa-alueilla menee hyvin ja millä olisi parannettavaa. Saat myös konkreettisia vinkkejä siitä minkälaisilla muutoksilla voit parantaa tuloksiasi.

Palaute muutosten vaikutuksista motivoi jatkamaan

Palveluun sisältyvä seurantamittaus antaa konkreettista palautetta elintapamuutosten vaikutuksista. Positiivinen palaute rohkaisee jatkamaan omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

Lisää terveitä elinvuosia

Positiiviset muutokset eivät näy ainoastaan verikoetuloksissa vaan huomaat ne myös parempana vointina. Kun elimistösi on tasapainossa, sinulla riittää enemmän energiaa arkeen sekä urheiluun ja pysyt terveenä.

Näin palvelu toimii

1. Varaa aika

Osta palvelu sivuiltamme ja varaa itsellesi sopiva aika näytteenottoon Nightingale Nestiin (Mannerheimintie 164a, Helsinki).

Varaa aika

2. Käy näytteenotossa

Verinäyte otetaan perinteiseen tapaan käsivarresta, mutta analyysiin riittää vain yksi putkellinen verta. Siksi toimenpide on nopea. Näytteenoton jälkeen voit nauttia palveluun sisältyvän kevyen aamupalan.

3. Seuraa tuloksiasi My Nightingale -sovelluksessa

Seuraa konkreettisesti elintapojesi vaikutuksia kehossasi ja saa objektiivista palautetta palveluun kuuluvan ilmaisen seurantamittauksen avulla.

Palvelun pilotointi käynnissä Helsingissä

Starttipaketti 109 €

• Sisältää kaksi verikoetta: lähtötaso- ja seurantamittaus.

• Näytteenotto Nightingale Nest Helsingissä.

Tulokset My Nightingale -mobiilisovellukseen.

Osta palvelu

Mitä tuloksiin sisältyy?

Tulokset on visualisoitu niin, että ne on helppo ymmärtää. Sovelluksessa kerromme mitä yksittäiset tulokset tarkoittavat ja miten niitä voi parantaa.

Nightingale Health Index

Perusterveytesi yhtenä lukuna.

Nightingale Health Index (NHI) on perusterveytesi kiteyttävä mittari, joka summaa yhteen kymmenet yksittäiset veriarvot helposti ymmärrettäväksi tulokseksi (maksimi 100). Nightingale Health Indexiä voi parantaa tekemällä muutoksia elintapoihin, esimerkiksi lisäämällä päivittäistä liikuntaa.

Terveyden mittarit

Kuusi mittaria, jotka kertovat terveyden eri osa-alueista ja joihin voi vaikuttaa ruokavalion, liikunnan ja unen kautta.

Kukin kuudesta mittarista reagoi erilaisiin elintapamuutoksiin: syömällä terveellisiä rasvoja parannat rasvahappotasapainoasi, kun taas urheilemalla voit madaltaa sydämesi ikää.

Sydänsairaus- ja tyypin 2 diabetesriskit

Tulokset sisältävät myös arvion siitä, mikä on riskisi saada sydänsairaus tai tyypin 2 diabetes seuraavan kymmenen vuoden aikana. Parantamalla elintapoja voi lyhyenkin ajan sisällä alentaa sairastumisriskejä.

Yksittäiset veriarvot

Voit pureutua vielä syvemmälle terveyteesi lähes 20 veriarvon avulla. Osa arvoista voi olla jo entuudestaan tuttuja (kolesterolit, triglyseridit, glukoosi), mutta joukossa on myös harvemmin saatavilla olevia arvoja kuten omega-3 ja omega-6 rasvahapot, jotka heijastavat suoraan ruokavaliosi laatua.

Käyttäjiemme kokemuksia

Jari, 49

"Normaalisti verikoetulokset ovat vain rivejä numeroita. My Nightingalen visualisoimat tulokset antoivat minulle selkeän kuvan terveydestäni ja auttoivat minua parantamaan hyvinvointiani."

Douglas, 32

"Nyt voin selkeästi nähdä miten ruokavalioni vaikuttaa kehooni ja viekö se terveyttäni oikeaan suuntaan."

Merja, 49

"Olin aina ajatellut syöväni riittävästi hyviä rasvoja, mutta My Nightingale -testi osoitti, ettei ruokavalioni sisälläkään niitä tarpeeksi."

Petteri, 50

"Ensimmäisten testitulosten perusteella aloin urheilla enemmän ja onnistuin parantamaan Health Index -tulostani hyvästä erinomaiseksi muutamassa kuukaudessa."

Aloita terveytesi seuraaminen My Nightingalen avulla

Suomalaiseen innovaatioon perustuva verikoe.
Palvelun pilotointi käynnissä Helsingissä.