Osallistu ilmaiseen kotitestipilottiin

Nightingalen tavoitteena on edistää hyvinvointia ja auttaa ihmisiä pysymään terveenä. Veritestiin perustuva palvelumme antaa ihmisille parempaa terveystietoa ja auttaa heitä tekemään parempia terveyden ylläpitämiseen liittyviä valintoja. Kehitämme nyt palvelusta uuden sukupolven versiota, joka perustuu kotitestiin. Haluamme sinut pilottiin mukaan vaikuttamaan palvelun kehitykseen.

Tule kehittämään uuden sukupolven veritestiä

Uskomme veritestiimme perustuvan terveystiedon tuovan entistä parempien elämäntapojen valinnan osaksi jokaisen arkea. Haluamme siksi tuoda toistaiseksi vain laboratoriossa olleen palvelun myös koteihin. Palvelu on nyt muuntumassa kotitestiksi pilottihankkeessamme, johon haluamme sinut mukaan.

Vaikuta palvelun kehitykseen

Tarjoamme uutta kotitestiä ensin Suomessa, jonka jälkeen kotitesti viedään kansainvälisille markkinoille. Tuomalla terveyden seurannan kotiin, voimme tarjota jokaiselle avaimet oman hyvinvoinnin parantamiseen. Juuri sinun mielipiteelläsi on merkitystä, sillä kotitestipilotissa kehittyy uuden sukupolven veritesti, jonka kuka tahansa voi tehdä missä tahansa. Juuri sinun palautteesi voi vaikuttaa siihen, kuinka helppoa ja motivoivaa terveyden kotiseurannasta tulee.

Pilotin kulku

Pilotti on kolmivaiheinen ja jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Palvelu kehittyy vaiheesta toiseen osallistujilta saadun palautteen perusteella. Palvelun eri ominaisuuksia pilotoidaan eri vaiheissa:

Sinun roolisi

Lähetämme kotiisi jokaisessa vaiheessa paketin, joka sisältää kaiken tarpeellisen kotona itse otettavaa verinäytettä ja postitusta varten. Sinun tehtäväsi on ottaa verinäyte ohjeiden mukaan, postittaa verinäyte ja antaa meille palautetta kokemuksestasi. Osallistumalla pilottiin saat ilmaiseksi My Nightingale tuloksia ja pääset vaikuttamaan palvelun kehittämiseen. Jos haluat mukaan pilottiin, ole nopea ja ilmoittaudu mukaan – paikkoja on rajoitetusti.

Nightingalen rooli

Meidän tehtävämme on kehittää palvelua paremmaksi sinulta ja muilta pilottiin osallistujilta saadun palautteen perusteella. Kiitokseksi osallistumisesta tarjoamme sinulle ilmaiseksi My Nightingale tuloksia vaiheessa kaksi ja kolme. Toivomme sinun osallistuvan kaikkiin pilotin vaiheisiin, jotta näet koko kehityskaaren ja hyödyt osallistumisestasi eniten.

Kotitestituote

Kotitestaaminen tehdään Nightingale Kitillä, joka on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Toimintamme perustuu sertifioituun laatujärjestelmään EN ISO 13485:2016. Käsittelemme kaikkea tietoa sertifioidun tietoturvan hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 mukaisesti.

Osallistu ilmaiseen kotitestipilottiimme ja vaikuta

Osallistu pilottiimme ja vaikuta uuden sukupolven veritestin kehitykseen. Saat pilotin aikana tietoa omasta terveydestäsi ja pääset vaikuttamaan palvelun kehitykseen.