Nightingalen palkittu verikoe tarjolla Liikun asiakkaille

Olemme suomalainen terveysteknologiayritys ja olemme kehittäneet verikokeen, jolla saadaan ennennäkemättömän laaja kuva kehon hyvinvoinnista.

Tuomme verikokeen marraskuussa Ouluun yhteistyössä Liikun kanssa. Tekemällä verikokeen voit seurata omaa terveydentilaasi ja saada konkreettista palautetta siitä, miten elintapasi vaikuttavat terveyteesi.

Myynti on nyt päättynyt.

Testipakettien myynti on päättynyt.

Verikokeita on myynnissä rajattu määrä Liikun asiakkaille ja heidän perheenjäsenilleen.

TIETOA PALVELUSTA

My Nightingale

My Nightingale kertoo verikokeen perusteella, mitä kehollesi kuuluu. Palvelun avulla voit seurata omaa terveydentilaasi ja saada konkreettista palautetta siitä, miten muutokset elintavoissa (esimerkiksi liikunnan lisääminen) näkyvät kehon hyvinvoinnissa jo lyhyen ajan sisällä.

Nightingale Health

Yrityksemme tavoitteena on ennaltaehkäistä Suomen yleisimpiä sairauksia kuten tyypin 2 diabetesta ja sydäntauteja.

Maailman huippututkijat ovat käyttäneet verianalyysiamme kansansairauksiin liittyvissä tutkimuksissaan jo vuosien ajan. Nyt analyysi on tarjolla myös kuluttajille, jotta kaikilla olisi käytössään parhaat mahdolliset työkalut oman terveyden edistämiseksi.

Verianalyysimme on palkittu vuoden 2018 terveysinnovaationa.

Miksi My Nightingale

Kokonaisvaltaista tietoa kehosi hyvinvoinnista

Tekemällä verikokeen saat kokonaiskuvan nykyisestä terveydentilastasi ja näet millä osa-alueilla menee hyvin ja millä olisi parannettavaa. Saat myös konkreettisia vinkkejä siitä minkälaisilla muutoksilla voit parantaa tuloksiasi.

Palaute muutosten vaikutuksista motivoi jatkamaan

Palveluun sisältyvä seurantamittaus antaa konkreettista palautetta elintapamuutosten vaikutuksista. Positiivinen palaute rohkaisee jatkamaan omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

Lisää terveitä elinvuosia

Positiiviset muutokset eivät näy ainoastaan verikoetuloksissa vaan huomaat ne myös parempana vointina. Kun elimistösi on tasapainossa, sinulla riittää enemmän energiaa arkeen sekä urheiluun ja pysyt terveenä.

Näin palvelu toimii Oulussa Liikun asiakkaille

Huomaathan, että otamme näytteitä marraskuun viimeisellä viikolla (23.-27.11.) ja verikokeita on myynnissä rajattu määrä.

1. Osta My Nightingale testipaketti ja varaa aika näytteenottoon

Oston jälkeen voit varata ajan näytteenottoon. Näytteet otetaan Sammakkotalossa (Saaristonkatu 22) 23.11.-27.11.2020 aamuisin klo 6.30-11.30.

Palvelu on tällä hetkellä englanninkielinen, mutta tulokset voi päivittää suomenkielisiksi alkuvuonna 2021.

Osta 99€ (siirryt englanninkieliselle sivullemme)

2. Tule Sammakkotaloon antamaan verinäyte

Verinäyte otetaan perinteiseen tapaan käsivarresta, mutta analyysiin riittää vain yksi putkellinen verta. Siksi toimenpide on nopea.

3. Seuraa tuloksia My Nightingale -sovelluksessa ja tule seurantatestiin maaliskuussa 2021

Ensimmäisten testitulosten perusteella voit tehdä muutoksia elintapoihin ja seurata niiden vaikutuksia terveyteesi palveluun sisältyvän seurantatestin avulla. Toteutamme seurantamittaukset Oulussa maaliskuussa 2021.

Testipaketin myynti on päättynyt.

Verikokeita on myynnissä rajattu määrä Liikun asiakkaille ja heidän perheenjäsenilleen.

Käyttäjiemme kokemuksia

Jari, 49

"Normaalisti verikoetulokset ovat vain rivejä numeroita. My Nightingalen visualisoimat tulokset antoivat minulle selkeän kuvan terveydestäni ja auttoivat minua parantamaan hyvinvointiani."

Douglas, 32

"Nyt voin selkeästi nähdä miten ruokavalioni vaikuttaa kehooni ja viekö se terveyttäni oikeaan suuntaan."

Merja, 49

"Olin aina ajatellut syöväni riittävästi hyviä rasvoja, mutta My Nightingale -testi osoitti, ettei ruokavalioni sisälläkään niitä tarpeeksi."

Petteri, 50

"Ensimmäisten testitulosten perusteella aloin urheilla enemmän ja onnistuin parantamaan Health Index -tulostani hyvästä erinomaiseksi muutamassa kuukaudessa."

Mitä tuloksiin sisältyy?

Tulokset on visualisoitu niin, että ne on helppo ymmärtää. Sovelluksessa kerromme mitä yksittäiset tulokset tarkoittavat ja miten niitä voi parantaa.

Nightingale Health Index

Perusterveytesi yhtenä lukuna.

Nightingale Health Index (NHI) on perusterveytesi kiteyttävä mittari, joka summaa yhteen kymmenet yksittäiset veriarvot helposti ymmärrettäväksi tulokseksi (maksimi 100). Nightingale Health Indexiä voi parantaa tekemällä muutoksia elintapoihin, esimerkiksi lisäämällä päivittäistä liikuntaa.

Terveyden mittarit

Kuusi mittaria, jotka kertovat terveyden eri osa-alueista ja joihin voi vaikuttaa ruokavalion, liikunnan ja unen kautta.

Kukin kuudesta mittarista reagoi erilaisiin elintapamuutoksiin: syömällä terveellisiä rasvoja parannat rasvahappotasapainoasi, kun taas urheilemalla voit madaltaa sydämesi ikää.

Sydänsairaus- ja tyypin 2 diabetesriskit

Tulokset sisältävät myös arvion siitä, mikä on riskisi saada sydänsairaus tai tyypin 2 diabetes seuraavan kymmenen vuoden aikana. Parantamalla elintapoja voi lyhyenkin ajan sisällä alentaa sairastumisriskejä.

Yksittäiset veriarvot

Voit pureutua vielä syvemmälle terveyteesi lähes 20 veriarvon avulla. Osa arvoista voi olla jo entuudestaan tuttuja (kolesterolit, triglyseridit, glukoosi), mutta joukossa on myös harvemmin saatavilla olevia arvoja kuten omega-3 ja omega-6 rasvahapot, jotka heijastavat suoraan ruokavaliosi laatua.

Nightingalen yhteistyökumppaneita
Nightingale mediassa

Ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla suomalaiseen innovaatioon perustuvaa verikoetta.

Testipaketin myynti on päättynyt.