Nightingale Health varmisti 8,8 miljoonan euron rahoituksen, Leena Niemistö nimitetty hallituksen jäseneksi

Nightingale on päättänyt menestyksekkäästi rahoituskierroksen, jonka tavoitteena oli vahvistaa yhtiön käyttöpääomaa samalla kun yhtiö selvittää mahdollisuutta listautua Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle. Yhtiön tavoitteena oli varmistaa 6–8 miljoonan euron rahoitus, mutta vahvan kiinnostuksen ansiosta rahoituskierroksen kokonaissummaksi tuli 8,8 miljoonaa euroa.

Rahoituskierroksella sijoituksia yhtiöön teki joukko eturivin suomalaisia yksityissijoittajia, muun muassa Nightingalen hallituksen puheenjohtaja Timo Soininen, Markku Kaloniemi, Mikko Kodisoja, Langenskiöldien perheyhtiö sekä Leena Niemistö.

”Käyttöpääoman vahvistaminen onnistui jopa yli tavoitteidemme – tästä on hyvä jatkaa suunnitelmallisesti eteenpäin”, sanoo Teemu Suna, Nightingalen toimitusjohtaja.

Leena Niemistö Nightingalen hallitukseen

Nightingalen hallitus on nimittänyt 7.1.2021 pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa Leena Niemistön (s. 1963) yhtiön hallituksen jäseneksi. Niemistö tuo Nightingalen hallitukseen vahvaa kokemusta sekä pörssilistattujen että listamaattomien yhtiöiden kasvun luotsaamisesta.

Suomen liike-elämän ykköskaartiin ja maan vaikutusvaltaisimpiin päättäjänaisiin lukeutuva Niemistö on palkittu hallitusammattilainen ja kokenut startup-sijoittaja. Hän toimii vastuullisissa hallitusrooleissa lukuisissa yhtiöissä ja organisaatiossa, mukaan lukien Nexstim Oyj, Pihlajalinna Oyj, Raisio Oyj, Stockmann Oyj, Suomen Kansallisooppera ja -baletti, Suomen Messut Osuuskunta ja Yliopiston Apteekki. Niemistö on sijoittajana 35 startup-yrityksessä, joista kuuden hallituksessa hän toimii. Hallitusroolinsa lisäksi Niemistö tuli sijoittajaksi Nightingaleen.

Niemistö on koulutukseltaan lääketieteen tohtori. Hän omisti ja johti menestyksekkäästi lääkärikeskus Dextraa, jonka hän myi Pihlajalinnalle vuonna 2012.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Leenan Nightingalen hallitukseen. Vahvistamme näin hallituksessa terveysteknologialiiketoiminnan ymmärrystä”, sanoo Timo Soininen, Nightingalen hallituksen puheenjohtaja.

”Nightingale tarjoaa yksilö-, yritys- ja yhteiskuntatason ratkaisun ennakoivaan terveydenhoitoon. Koen äärimmäisen kiehtovana olla mukana tällaisessa ennakoivan terveydenhuollon vallankumouksessa”, sanoo Leena Niemistö.

 

Lisätietoja:

Teemu Suna 
Perustaja, toimitusjohtaja, Nightingale Health Oy
email: teemu.suna@nightingalehealth.com

Timo Soininen
Hallituksen puheenjohtaja, Nightingale Health Oy
email: timo.soininen@nightingalehealth.com

Leena Niemistö
Hallituksen jäsen, Nightingale Health Oy
email: leena.niemisto@nightingalehealth.com