Tervetuloa matkalle kohti elinikäistä terveyttä.

Nightingale Home – kotona tehtävä terveystesti.

Nightingale Home -palvelu tarjoaa sinulle yksilöllistä tietoa kehosi tämänhetkisestä tilasta ja hyvinvointisi suunnasta. Tekemällä testin säännöllisesti voit tarkkailla tekemiesi elämäntapamuutosten vaikutusta hyvinvointiisi – ja määrittää terveytesi suunnan uudelleen.

Tervetuloa hyvinvointisi tulevaisuuteen.

Yksi kotitesti. Ymmärrettävää tietoa.

Kaikki alkaa vaivattomasta näytteenotosta kotona

Näytteesi mitataan Nightingale kehittämällä tiukan laadunvalvonnan alaisella analysointiprosessilla. Prosessi tarjoaa kattavan raportin näytteestäsi.

Nightingalen tekoäly rakentaa ainutlaatuisia malleja elinikäiselle terveydelle. Mallit käyttävät tieteellisesti validoituja tietoa terveydentilastasi arvioimiseen ja tulevien terveysriskiesi tarkkaan ennustamiseen.

Viimeisimmät tuloksesi ja yksilöllinen terveytesi suunta ovat saatavilla sovelluksessa, jossa terveystiedot ovat käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä. Tarjoamme myös neuvoja terveytesi ja hyvinvointisi parantamiseen.

Tieteellisesti todennettu prosessi.

Jokainen näyte analysoidaan Nightingalen kehittämällä teknologisesti edistyneellä menetelmällä, joka perustuu ydinmagneettiresonanssiiin (NMR). Menetelmän avulla pystymme tuottamaan terveysdataa, joka piirtää kuvan tämänhetkisestä hyvinvoinnistasi.

Haluamme sinun ymmärtävän kehoasi. Siksi käännämme terveyspisteet ymmärrettäväksi ja käyttökelpoiseksi tiedoksi, jota voit tulkita ilman lääkärin apua. Ymmärrettävä terveystieto auttaa sinua tekemään elämästäsi rikkaampaa, terveempää ja pidempää.

Palvelumme perustuu tieteellisetsi validoituihin metodeihin. Näytteesi analysoidaan modernissa laboratoriossa Suomessa ja tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.

Muutokset elintavoissasi näkyvät muutoksina tuloksissasi. Kun muutat elintapojasi ja teet testin säännöllisesti voit seurata tulostesi kehitystä.

Vaivaton näytteenotto kotona.

1.     Kotioloihin tarkoitettu näytteenottopakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen ja vaivattomaan näytteenottoon.

2.     Näytteenoton jälkeen pakkaat ottamasi sormenpääverinäytteen palautuspakettiin ja lähetät paketin laboratorioomme Helsinkiin.

3.     Kun olemme vastaanottaneet näytteesi, analysoimme sen ja toimitamme sinulle ymmärrettävää ja käytännönläheistä terveystietoa. Toimitamme tulokset sinulle mobiilisovelluksella.

Tietoa keskeisimmistä terveysalueista ymmärrettävällä tavalla kerrottuna. Jotta voisit elää terveellisempää elämää.

Sydämen terveys

Sydämesi tämänhetkinen ikä ja riskisi sairastua sydän- ja verisuonitauteihin

Aineenvaihdunta

Alttiutesi diabetekselle sekä muille aineenvaihduntasairauksille.

Mielen hyvinvointi

Alttiutesi stressille ja todennäköisyytesi saada muista vastaavia oireita.

Vastustuskyky

Vastustuskykysi viruksille ja tartuntataudeille.

Osta Nightingale Home

Osta Nightingale Home -lahjakortti nyt ennakkotilaajahintaan Yliopiston Apteekista ja saat Nightingale Kit®-paketin kotiisi ensimmäisten joukossa maaliskuussa 2022. Lisätietoja palvelun yleisistä ehdoista löydät täältä ja henkilötietojesi käsittelystä palvelun yhteydessä täältä.