Koe matka tulevaisuuden hyvinvointiin

Tulevaisuudessa jo yksi kotona tehty verinäyte voi avata oven kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tervetuloa rakentamaan uuden sukupolven hyvinvointia kanssamme.

Tule rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme

Me uskomme, että laadukkaaseen dataan perustuva terveystieto ja sen avulla rakennettava ennaltaehkäisevä hyvinvoinnin seuranta kuuluvat kaikille. Siksi haluamme tuoda aiemmin vain laboratoriosta saatavilla olevan testin jokaiseen kotiin. Nightingale-kotitestipalvelumme kehitys alkaa pilottihankkeesta, johon pyydämme sinut mukaan.

Tule mukaan kokemaan huomisen hyvinvointi ensimmäisten joukossa.

Ole nopea ja ilmoittaudu mukaan - paikkoja on rajoitetusti.

Mitä testin tulokset sisältävät

Kotitestin tulokset sisältävät kokonaisvaltaisen terveysindeksin (Nightingale Health Index), joka perustuu viiteen terveyden eri osa-alueesta kertovaan mittariin. Mittareiden avulla saat esimerkiksi tiedon sydämesi iästä sekä arvion siitä, mikä on riskisi sairastua tyypin 2 diabetekseen seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Tulosten lisäksi saat tutkimustietoon perustuvia ohjeita siihen, kuinka voit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Näet testituloksesi My Nightingale -sovelluksessa.

Sinä voit vaikuttaa

Pilottitestaajana voit vaikuttaa siihen, miltä yksilöllinen ja autonominen terveyden ja hyvinvoinnin seuranta näyttää, kuulostaa ja tuntuu tulevaisuudessa. Sinun palautteesi voi auttaa meitä muovaamaan terveyden kotiseurannasta entistä helpompaa ja motivoivampaa. Osallistumalla pilottiin voit myös seurata omaa terveyttäsi vaivattomasti ja veloituksetta, sillä lähetämme sinulle terveystuloksiasi kokeilun toisessa ja kolmannessa vaiheessa.

Näin kotitesti toimii

Nightingale-kotitesti perustuu sormenpäästä otettavaan verinäytteeseen. Testin optimaalinen onnistuminen vaatii 10-12 tunnin paaston ja suosittelemme, että testi suoritetaan aamulla ensimmäisten aamurutiinien lomassa, rauhallisessa ympäristössä. Näytteenotto vie noin puoli tuntia ja kehitämme näytteenottokokemusta jokaisen palautteen perusteella. Testin jälkeen pyydämme sinua täyttämään palautekyselyn.

Näin pilotti etenee

Kotitestipilottimme on kolmivaiheinen ja jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Pilottiin osallistujien palaute on korvaamattoman tärkeää, sillä kehitämme palvelua vaihe vaiheelta palautteen perusteella. Toivomme sinun pysyvän mukana matkassamme läpi koko pilotin, jotta näet hankkeen koko kehityskaaren ja hyödyt osallistumisestasi eniten.

Sinun roolisi

Olemme tehneet pilottiin osallistumisesta mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa. Lähetämme kotiisi jokaisessa vaiheessa paketin, joka sisältää kaiken tarpeellisen kotona itse otettavaa verinäytettä ja postitusta varten. Sinun tehtäväsi on ottaa ja postittaa verinäyte ohjeiden mukaan, vastaanottaa tuloksia ja antaa meille rehellistä palautetta kokemuksestasi.

Meidän roolimme

Me huolehdimme siitä, että kotitestipalvelu kehittyy sinun ja muiden pilottiin osallistuvien palautteen perusteella. Kuljetamme sinut läpi pilottihankkeen, pidämme sinut ajan tasalla kotitestin kehittymisessä ja olemme tukenasi halki koko kokemuksen.

Helppo ja turvallinen kotitestaus

Jokainen kotitesti tehdään Nightingale Kitillä, joka on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lähetämme sinulle kaikki tarvittavat tuotteet testin turvalliseen suorittamiseen kotioloissa. Toimintamme perustuu sertifioituun laatujärjestelmään EN ISO 13485:2016. Me turvaamme myös tietosi huolellisesti: käsittelemme kaikkea tietoa sertifioidun tietoturvan hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 mukaisesti.

Tule rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme

Tulevaisuudessa jo yksi kotona tehty verinäyte voi avata oven kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tervetuloa rakentamaan uuden sukupolven hyvinvointia kanssamme. Osallistumalla pilottiin voit myös seurata omaa terveyttäsi vaivattomasti ja veloituksetta, sillä lähetämme sinulle terveystuloksiasi kokeilun toisessa ja kolmannessa vaiheessa.